Van Campenhout aan de beterende hand

Van Campenhout aan de beterende hand

Vlaams parlementslid Ludo Van Campenhout (N-VA) is aan de beterende hand. Hij werd gisteren onwel in het Vlaams Parlement. Het parlementslid zou een epilepsie-aanval gekregen hebben die mogelijk veroorzaakt werd door zijn behandeling voor zijn alcoholprobleem. Na medische onderzoeken heeft Van Campenhout intussen het ziekenhuis mogen verlaten. Ludo Van Campenhout werd gisteren onwel in het Vlaams Parlement en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werd hij aan verschillende onderzoeken onderworpen.

Verschillende bronnen benadrukken dat Van Campenhout gisteren geen alcohol gedronken had. Van Campenhout is wel in behandeling voor een alcoholprobleem en mogelijk heeft die behandeling wel meegespeeld in de aanval die hij had.

Dat zegt Van Campenhout ook zelf in verschillende kranten. Zijn artsen hadden hem aangeraden zijn alcoholgebruik langzaam af te bouwen, maar dat vond hij te traag gaan en dus stopte hij vrijdag volledig met alle alcohol. "Dat had ik dus niet mogen doen, mijn lichaam was er nog niet klaar voor", aldus de politicus van N-VA bij Het Laatste Nieuws.

bron: Belga