Vader wil baby tattoo geven om bijzondere reden

Vader wil baby tattoo geven om bijzondere reden

De eeneiige tweeling Adam en Aaron zijn ondertussen 12 maanden oud en lijken als twee druppels water op elkaar. Het enige verschil is dat Aaron met serieuze gezondheidsproblemen kampt en om de vier uur medicatie nodig heeft.

Net geen fatale afloop

Volgens de vader is dat een enorme opgave. "Mijn vrouw en ik kunnen ze niet uit elkaar houden", schijft hij op Reddit. En dat brengt risico's met zich mee. "Oma gaf de medicijnen van Aaron per ongeluk aan Adam. Ze werden alletwee erg ziek en Aaron belandde zelfs voor een week in het ziekenhuis. Ik had mijn beide jongens kunnen kwijt raken en dat wil ik niet nog een keer meemaken."

Blijvende oplossing

Hij en zijn vrouw hebben al verschillende trucs uitgeprobeerd om de zoons te onderscheiden. Van tijdelijke stiftmarkeringen tot verschillende kapsels, andere kledij, nagellak en armbandjes, maar het koppel is op zoek naar een permanente oplossing.

"Ik las op het internet dat iemand een puntje op een van zijn tweelingszoontjes had getatoeëerd. Ik vind het vreselijk om te zeggen, maar we hebben dit punt bereikt. We zoeken echt een blijvende oplossing. Wat denken jullie?"

Reacties

Heel wat Redditgebruikers reageerden aanvankelijk negatief , maar de meesten staken het koppel een hart onder de riem. Sommige lezers stellen voor om een kleine tattoo op de voet te plaatsen, zodat niemand het kan zien. "Mijn vriendin had hetzelfde probleem en verfde eerst de teennagels van de jongen. Uiteindelijk liet ze een puntje tatoeëren op de voetzool van een van de jongens", zo valt te lezen in de reacties.

Anderen opperen om een van de jongens een piercing te geven. "Die kan er weer uitgehaald worden en je zoon zal de coolste kleuter ooit zijn," klinkt het. "Ik zou ook het oor van een van de baby's piercen," zei iemand anders. "Dat is tenminste verwijderbaar en zal geen groot litteken achterlaten wanneer hij ouder is".

Welke oplossing de vader uiteindelijk gekozen heeft, is nog niet geweten.

Foto Pixabay