Vader gaat naast zoon in klas zitten om hem een lesje te leren

Vader gaat naast zoon in klas zitten om hem een lesje te leren

"Ik kan het niet laten om te kletsen tijdens de les en mijn leraar bleef er maar e-mails over sturen naar mijn vader", vertelt Brad Howard. De 17-jarige jongen zal zich voortaan beter gedragen tijdens de les fysica na het bezoekje van zijn vader.

Na het laatste telefoontje van de leerkracht, die klaagde over Brads gedrag, voegde de vader de daad bij het woord. "Ik had niet door dat mijn vader in de klas was totdat ik al mijn vrienden goedemorgen had gezegd", zegt de tiener. "Ik was in shock. Daar stond hij opeens, bij mijn bank."

Lesje

De vader hoopt dat Brad zijn lesje heeft geleerd. "De vrienden van mijn zoon vonden het wel grappig. Ik denk dat ze zich geamuseerd hebben, zeker omdat Brad in een erg oncomfortabele situatie zat. De leraar was me erg dankbaar."

Papa Howard nam nog even een selfie om het best bijzondere moment vast te leggen. Zijn dochter postte het alvast op Twitter.

My dad told my brother if he got another call from the physics teacher complaining he would go sit in his class..dad got another call ? pic.twitter.com/zteNyXqhpy

— Molli Howard (@mollih04) May 5, 2017