Usher en zijn vrouw gaan scheiden

Usher en zijn echtgenote Grace Miguel zetten een punt achter hun relatie, zo maken de twee bekend. Het koppel was vier jaar getrouwd. Miguel is ook de manager van Usher. 
door
erw.vdb
Leestijd 1 min.

"Na lang twijfelen hebben we besloten uit elkaar te gaan. We blijven wel sterk verbonden, als liefhebbende vrienden die elkaar blijven steunen in de volgende fases van onze levens", nuanceren de voormalige tortelduifjes.

Het paar heeft al vele moeilijke watertjes doorzwommen. Zo is Usher eerder al aangeklaagd door zijn voormalige styliste, die beweerde dat ze herpes had opgelopen tijdens een kortstondig avontuurt met de 39-jarige zanger.

In het geheim getrouwd

De 48-jarige Grace Miguel was ook de manager van haar wederhelft. Echt openhartig zijn ze niet geweest over hun relatie, dus paparazzi moesten vaak gissen naar de details over hun romance. Toen de Amerikaan in 2015 werd gespot met een trouwring, trokken fans al snel de conclusie dat hij stiekem in het huwelijksbootje was gestapt. Eerder was Usher al getrouwd met Tameka Foster, met wie hij twee kinderen kreeg.