Universiteit vraagt studenten om meer te masturberen

Universiteit vraagt studenten om meer te masturberen

Universiteiten over heel de Verenigde Staten proberen het probleem van aanrandingen van hun studenten aan te pakken. Alleen heeft Rochester Institute of Technology de bal misgeslagen. Op een heel kinderlijke manier raadde het de leerlingen aan om de drang thuis weg te mastuberen.

Rub One Out

De studenten werden samengebracht in een hal en kregen een Powerpoint te zien. Daar werd hen aan de hand van verkeerslichten duidelijk gemaakt wanneer een persoon al dan niet toestemming geeft voor een avance. Als dat niet zo was, kregen ze van een cartoonfiguur de raad om aan 'ROO' te denken, oftewel 'Rub One Out'.

"Zelfbevrediging kan seksuele aanranding voorkomen", zei een leerkracht tijdens de voordracht. Dat is fout, want seksueel geweld draait niet alleen om lust, maar vaak ook om macht. De slide ging dan ook snel de campus rond als mop, wat het effect van de lezing nog meer teniet deed.

Holy fuck, apparently my college revamped their freshman orientation to teach about how to not rape. I just, holy fuck pic.twitter.com/kp7iDnvLnD

— Peachum (@BunLordPeachum) 24 augustus 2017