Unieke antwoorden op de vraag: "Wat is alleen jou al overkomen?"

Unieke antwoorden op de vraag: "Wat is alleen jou al overkomen?"

"Ik was een boek aan het lezen over een seriemoordenaar. Toen ik de pagina omdraaide, verscheen er een foto van mijn huis. De seriemoordenaar was mijn voormalige huisbaas."

https://giphy.com/embed/h9hoPqk7Db5fi

via GIPHY

"Een zebra beet in mijn vingers en wou niet loslaten, dus sloeg mijn vader het beest in het gezicht."

"Ik kreeg een liesbreuk op mijn 10 door een doos vol pornomagazines van mijn vader te verplaatsen."

https://giphy.com/embed/654unty0gaFji

"Ik groeide op in Australië tot 1998, toen mijn familie en ik verhuisden naar het Verenigd Koninkrijk. Dertien jaar later waren mijn vrouw en ik op de laatste dag van onze huwelijksreis in Venetië. We botsten op mijn beste vriend van de middelbare school waar ik ging in Australië. Het was de eerste keer dat ik hem terugzag in die dertien jaar. En vooral: het was op de eerste dag van zijn huwelijksreis."

"Ik moest de kleuterschool opnieuw doen omdat ik moest leren delen."

"Op de middelbare school heeft mijn lief mij verlaten toen ze ontdekte dat ze lesbisch was. Na de universiteit verliet een andere vrouw mij ook omdat ze lesbisch was. Beide vrouwen verlieten me voor dezelfde vrouw."

"Een keer had ik zo veel last van constipatie dat ik pas na een paar dagen naar de WC kon. Mijn harde drol viel met zo'n enorme plons in het water dat het spatte tot aan mijn mond."

https://giphy.com/embed/q48v3Gr5m9Jp6

"Ik heb eens een eekhoorn aangereden met mijn fiets. Ik ben een dierenliefhebber, dus voelde me meteen verschrikkelijk en stapte van mijn fiets. Ik rende meteen terug naar om te gaan controleren of het diertje nog leefde. Ik porde het kleine lichaampje en de kleine etter sprong op om me te bijten! Sidenote: inentingen tegen hondsdolheid werken niet."