Uitrusting voor de moderne pendelaar

Uitrusting voor de moderne pendelaar

Terwijl grotere smartphones de trend worden, verkiezen mensen die veel moeten reizen voor hun werk steeds kleinere gadgets. De markt voor pendelaars en zakenreizen wordt overspoeld met kleine gadgets. Een opsomming van de meest revolutionaire gadgets die een zakenreis aanzienlijk kunnen veraangenamen.

Mini-beamer

Een eerste bestseller is de ‘Pocket Projecter Pro' (360 euro, Brookstone). De beamer die in je broekzak past is niet alleen handig om presentaties voor te bereiden en te geven, maar dankzij de twee ingebouwde luidsprekers kan je onderweg ook relaxen en een film zien.

Batterij en hoesje in één

Ook batterijen worden steeds lichter en meer compact. Eén van de meest besproken batterijen is ‘Mophie's Space Pack' (149,99 euro). Je gebruikt de ‘Space Pack' als hoesje voor je iPhone 5 en 5s, en tegelijk verdubbelt de levensduur van uw smartphone én biedt de batterij 64GB extra opslag. Concreet gaat dit om meer dan 30.000 foto's, 18.000 liedjes en 28 uur videoplezier.

Experimenteren met foto's

Voor mensen die op zakenreis de tijd hebben om even de toerist uit te hangen, zijn kleine lenzen onmisbaar. Zo zijn er verschillende lenzen voor smartphones beschikbaar waarmee je zowel panorama's als fisheye foto's kunt maken.

Overal Internet

De nieuwe ‘Lacie Cue Fuel' (169,90 euro) is niet alleen een harde schijf, maar maakt het apparaat een eigen Wifi-netwerk en kan het verbinding maken met Wifi-hotspots. Een vertraging op een luchthaven of treinstation ziet er plots minder erg uit.

Goede slaaprust gegarandeerd

Elke zakenreiziger kent het probleem: slapen op reis is niet voor de poes. Voor een betere nachtrust, biedt ‘Tranquil Moments' (103 euro, Brookstone) mogelijk de oplossing. Dit gadget blokkeert allerlei hinderlijke geluiden, gaande van gesnurk, tot een onweer of getjilp van krekels.

LDC