Twitterreactie leidt tot huwelijksaanzoek

Het verhaal van dit internetkoppel leest als een modern sprookje. Toen een Britse vrouw vier jaar geleden reageerde op een Twitter van de boekenwinkel Waterstones, had ze wellicht nooit kunnen vermoeden dat ze vier jaar later getrouwd zou zijn met de persoon achter het Twitteraccount.
door
Mare
Leestijd 1 min.

De bal ging aan het rollen in 2012, toen Jonathan O'Brien een Pokémon-gerelateerde tweet plaatste op de pagina van de boekenwinkel Waterstones in Londen. De tweet trok de aandacht van Victoria Carlin, die spontaan haar liefde verklaarde aan de persoon achter de account. Die 140 tekens vormden het begin van een mooi liefdesverhaal.

Diezelfde middag nog sprak het duo af om een wandeling te maken tijdens de lunchpauze, 's avonds breidden ze nog een vervolg aan die date in een bar. “Het was de beste eerste date die ik ooit heb gehad. Ik had het boek ‘The Wizard of Oz' voor haar meegenomen als cadeautje, omdat zij eerder had gezegd dat ze de film zo goed vond”, legt Jonathan uit aan Mashable. Nu, zo'n vier jaar na die beruchte eerste date, is het stel in het huwelijksbootje gestapt.