Twee vrouwen voor de rechter op verdenking van seks met hond

Twee vrouwen zijn voor een Engelse rechtbank verschenen op verdenking van het spelen van een rol in een 'dark web'-pedofiliegroep. Een verdachte, de 31-jarige Maria Alfonzo, wordt ook beschuldigd van seks met een hond.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Zij en mede-beschuldigde Caroline Scurr worden ook geconfronteerd met meerdere beschuldigingen van seks met kinderen. Alle vermeende overtredingen zouden dit jaar hebben plaatsgevonden. Samen met een derde beklaagde worden ze er ook van beschuldigd het plegen van een kindermisdrijf te regelen of te vergemakkelijken.

Geen pleidooi

Geen van de vrouwelijke beklaagden heeft een pleidooi gehouden bij het South East Northumberland Magistrates 'Court. Hun mede-beschuldigde, Mallen, was niet aanwezig.

De 42-jarige Scurr bleef grotendeels stil tijdens de hoorzitting van 20 minuten en sprak alleen om details te bevestigen, waaronder haar adres. Alfonzo, die haar nationaliteit als Venezolaan gaf, verscheen via een videolink.

Ze wordt geconfronteerd met een aparte aanklacht voor het toestaan ??van seksuele penetratie door een levend dier, namelijk een hond.

Magistraten verleenden Scurr voorwaardelijke borgtocht. Haar voorwaarden omvatten geen contact hebben met een kind jonger dan 16 jaar.

Beide beklaagden verschijnen vervolgens op 8 januari in Newcastle.