TV-show 'RuPaul's Drag Race' krijgt Nederlandse versie

TV-show 'RuPaul's Drag Race' krijgt Nederlandse versie

Niemand minder dan bedenker, presentator en jurylid van het originele programma RuPaul maakte het grote nieuws mee bekend in een video op Instagram. "Vol trots kan ik vertellen dat mijn geliefde Drag Race naar Nederland komt. Binnenkort meer informatie, dus je houdt het maar beter in de gaten!"

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OH MY DRAG! RuPaul's Drag Race komt naar Nederland ? #rupaulsdragrace #dragraceholland @rupaulofficial @rupaulsdragrace #pride #prideamsterdam

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Geheimzinnige presentator

Of de Amerikaanse dragqueen zélf enkele woordjes Nederlands spreekt, laat RuPaul in het midden. Hoe dan ook zal niet hijzelf, maar een gloednieuwe presentator de Nederlandse versie op het scherm serveren.

De talentenshow voor dragqueens is sinds 2009 te zien op televisie én kan je ondertussen ook bingewatchen op Netflix. 'Drag Race Holland' betekent de tweede niet-Engelstalige versie van de show; eerder verscheen al een Thaise reeks.

Wanneer het programma online komt, is nog niet bekend. Toch heeft RuPaul alvast een belangrijke boodschap voor de toekomstige deelnemers:

https://giphy.com/embed/l46Cvi8yBDXda1Sc8

via GIPHY