Tv-presentatrice op de foto met "magere" Adele: "Ik herkende haar eerst niet"

Tv-presentatrice op de foto met "magere" Adele: "Ik herkende haar eerst niet"

Dat Adele (31) een stuk slanker is dan vroeger, wisten we al. Haar metamorfose heeft haar echter onherkenbaar gemaakt voor heel wat mensen. Zo deelde de Poolse televisiepresentatrice Kinga Rusin een kiekje waarop ze poseert naast de zangeres van onder meer ‘Someone Like You' en ‘Hello'.

"Zo mager als een spriet"

De 48-jarige presentatrice vertelt hoe ze een praatje sloeg met Adele, maar aanvankelijk niet besefte dat het de bekende zangeres was. “Ik had het met Adele over hoge hakken. Ze zei dat de slippers die ze droeg handig van pas kwamen. Eerlijk? Ik herkende haar eerst niet omdat ze zo mager als een spriet is”, schrijft ze op Instagram.

Gezond eten en sporten

Adele begon enkele maanden geleden aan een intensief dieet waarbij ze 44 kilogram afviel. Haar geheim? Gewoon gezond eten en veel sporten. “Ze heeft haar levensstijl omgegooid en haar dieet veranderd. Ik geloof dat ze nu echt fan is van sporten. Ze sport meer en meer, maar 90% van wat ze gedaan heeft, was diëten. De eerste week is wel erg intens: heel veel groene sapjes en 1.000 calorieën per dag”, vertelde haar trainer Camila Goodis eerder in het programma ‘Lorraine'.

https://www.instagram.com/p/B8ZSeI9lUbB/

Adele exact tien haar geleden in haar videoclip van 'Rolling in the Deep':

https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw