Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ'

Trump noemt Robert De Niro een 'individu met laag IQ'

De Amerikaanse acteur Robert De Niro heeft al vaker kritiek geuit op zijn staatshoofd. Dat was ook het geval tijdens de uitreiking van de Tony Awards, de Amerikaanse theaterprijzen, waar hij op het podium Bruce Spingsteen moest aankondigen. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om "Fuck Trump!" te roepen, waarna hij onder luid applaus zijn vuisten in de lucht stak.

De Niro's tirade

Hoewel Trump naar eigen zeggen "de klok rond" moest werken om zijn ontmoeting met Kim Jong-Un voor te bereiden, heeft hij blijkbaar toch tijd gevonden om De Niro's tirade te bekijken. Hij reageerde met een tweet waarin bij De Niro "een individu met een laag IQ" noemt.

"Robert De Niro, een individu met een zeer laag IQ, heeft teveel klappen op het hoofd gekregen door echte boksers in films. Ik heb het bekeken en ik denk dat hij versuft is van alle slagen die hij heeft geïncasseerd", klinkt het. De president lijkt daarmee ter verwijzen naar 'Raging Bull', de succesvolle biografische film over bokser Jake LaMotta, waarin De Niro de hoofdrol vertolkt en waarvoor hij een Oscar won.

Word wakker, Punchy! 

"Ik denk dat hij zich niet realiseert dat de economie nog nooit zo goed geweest is met de hoogste tewerkstellingsgraad ooit en veel bedrijven die terug naar ons land komen. Word wakker, Punchy!"

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006833568641777664