Trendy twinnen met je mini-me: zo doe je het

Trendy twinnen met je mini-me: zo doe je het

Fashionstyle

De Nederlandse webshop Fashionstyle.nl verkoopt kledij voor zowel moeders en dochters als vaders en zonen. Je vindt er een bonte selectie van T-shirts, jurken, broeken en rokken, maar daarnaast hebben ze ook een breed arsenaal aan accessoires in de aanbieding. Mix en match is de boodschap!

Fashionstyle.nl

Mainio

Felle kleuren, speelse motiefjes en dwarse designs: dat is Mainio in een notendop. De focus van dit duurzame merk ligt op baby- en kinderkleren, maar ook moeders kunnen er terecht voor comfortabele jurken, leggings, jassen en shirts. Een leuke bijkomstigheid is dat het merk volledig open is over de gebruikte materialen en de productiemethodes. Zo kan je dus naar hartenlust shoppen zonder schuldgevoel.

Mainioclothing.com

LollywollyDoodle

Toegegeven, de naam van deze Amerikaanse webshop klinkt behoorlijk vreselijk, maar gelukkig geldt het omgekeerde voor hun collecties. Je vindt er opvallende stuks met originele prints voor jong en oud. Het aanbod is tamelijk groot en bovendien zijn de kledingstukken geen exacte kopie van elkaar. Twinnen met een twist dus.

Lollywollydoodle.com

Steps

Dit Nederlandse vrouwenmerk durft gezellig dwars te liggen en produceert kledij die zich van de meeste trends weinig aantrekt. Het resultaat daarvan is een reeks kleurrijke en unieke ontwerpen waar je spontaan vrolijk van wordt. Een paar jaar geleden is het merk begonnen met het uittekenen van moeder-dochtercollecties en die zijn een schot in de roos. Oordeel vooral zelf.

Matching Dots

De Amerikaanse site Matching Dots bestaat al een twaalftal jaar en maakt zich sterk dat ze enkel duurzame, verantwoorde kledij produceert. Ook hier kan je dus met een gerust hart die creditkaart bovenhalen. De moeder-dochteroutfits van dit merk zijn evenmin exacte kopieën van elkaar, maar vormen net een stijlvolle, bijpassende combo die alle vooroordelen zo uit de weg ruimt. Shoppen die handel!

Matchingdots.com