Transseksuele meesteres betaalt 100.000 euro om er als een sekspop uit te zien

Hoewel we er allemaal graag goed uitzien, gaan sommigen daarin nog een stuk verder dan de rest van ons. Zo ook een transseksuele dominatrix uit Berlijn die al meer dan 20 operaties onderging om er uit te kunnen zien als een menselijke sekspop.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 2 min.

De vrouw, die tegenwoordig als Ivana door het leven gaat, is echter nog niet helemaal tevreden. Ze stelt op z'n minst nog vier keer bij de plastisch chirurg langs te moeten gaan om de look te krijgen die ze echt wilt.

Kostprijs: bijna 100.000 euro

Tot nu toe heeft 26-jarige Duitse onder andere vijf 'nose jobs' gehad, drie borstvergrotingen, wenkbrauwverhogingen, een operatie aan haar kaak en een verkleining van de de oorlellen. Ondertussen heeft de vrouw een 95G-cup.

Volgens de Britse kwaliteitskrant 'Daily Mirror' heeft ze reeds een kleine 100.000 euro gespendeerd aan haar lichaam.

"Ik was lelijk"

Vooraleer ze onder het mes ging, was Ivana niet tevreden met haar uiterlijk. "Ik was simpelweg lelijk. Mannen negeerden me, ik was altijd 'leuk, maar niet mooi'.

Nu heeft de zelfverklaarde sekspop bijna 100.000 volgers op Instagram. Al haar foto's krijgen ook heel wat aandacht van geilaards wereldwijd.

Sommige reacties zijn ook minder positief, maar dat deert de Duitse niet. "Sommige vrouwen lachen me uit, en zeggen dat ik eruit zie als een sekspop. Dan zeg ik dat dat ook de bedoeling is. Ik beschouw het als compliment."

Rolmodel Lolo Ferrari

Haar rolmodellen zijn overleden pornoactrice Lolo Ferrari, die trouwens ooit nog in de Belgische film 'Camping cosmos' meespeelde. Ferrari heeft nog stees het Guinnessrecord voor meeste borstvergrotingen in handen.

Om de dure operaties te bekostigen, werkt Ivana al jarenlang twee dagen per week als dominatrix.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Ivana (@bimbo_doll_ivana) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Ivana (@bimbo_doll_ivana) le

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Ivana (@bimbo_doll_ivana) le