Topless zonnebaadster redt gezin uit zee: "Gelukkig had ik mijn slipje nog aan"

Topless zonnebaadster redt gezin uit zee: "Gelukkig had ik mijn slipje nog aan"

Jessica Layton genoot dinsdagnamiddag van de zon op het naturistenstrand Pedn Vounder in de Engelse plaats Cornwall. Rond 15 uur merkte ze dat het tij aan het opkomen was, dus besloot ze om nog een laatste plonsje te doen voor ze naar huis ging.

Paniek

Plots zag ze twee jonge vrouwen in moeilijkheden aan enkele rotsen. Een familielid sprong hen achterna, maar ook hij raakte in de problemen. “Ik zwom naar hen toe en merkte hoe sterk de stroming was. Ik kreeg het ook moeilijk en ze begonnen te panikeren, wat niet ideaal is in zo'n situatie. Ik zei hen dat ze moesten proberen om te drijven op het water – dat is het beste wat je bij een sterke stroming kunt doen – maar ze waren zo hard in paniek dat het niets uithaalde. Ze hielden elkaars hand vast, dus nam ik een van hun handen vast en trok hen op het strand”, vertelt ze in Cornwall Live.

Halfnaakt

De twee zussen en hun neef waren de 28-jarige theateractrice erg dankbaar. Jessica kon er achteraf nog om lachen, vooral omdat ze topless was. “Gelukkig had ik net voordien mijn slipje aangetrokken, maar het was wel typisch voor mij. Uiteraard moest ik topless zijn als er zoiets zou gebeuren”, lacht ze.

Haar vrienden kroonden haar tot held van de dag. “Niet alle helden dragen een cape, sommigen dragen zelfs geen bovenstukje”, grapte iemand.

Instagram / @Jessicajuliex

Instagram / @Jessicajuliex