Top 9 meest voorkomende dromen psychologisch verklaard

Top 9 meest voorkomende dromen psychologisch verklaard

9. Het vinden van een leegstaande ruimte

Wat het betekent: De kamers in een huis vertegenwoordigen verschillende aspecten van je karakter. Het vinden van een ongebruikte ruimte suggereert dat je een talent aan 't ontdekken bent waarvan je niet wist dat je het had.

Wat je moet doen: Hoe meer tijd je besteedt aan het onderzoeken van je sluimerende talenten, hoe groter de kans dat er meer deuren zullen opgaan in het wakkere leven, zegt Wallace.

8. Ongecontroleerd voertuig

Wat het betekent: De auto staat voor uw vermogen om consistente vooruitgang te boeken in de richting van een specifiek doel. In wakkere leven kun je het gevoel dat je niet genoeg controle hebt over je weg naar het succes.

Wat je moet doen: In plaats van te proberen om controle te krijgen over de situatie, raadt Wallace aan om je grip te ontspannen. Laat je fundamentele instincten en drijfkrachten jou sturen richting het beste pad.

7. Vallen

Wat het betekent: Wanneer je valt in een droom, is dat een indicatie dat je in het wakkere leven te strak vasthoudt aan een bepaalde situatie. Je hebt nood aan ontspanning om te kunnen loslaten.

Wat je moet doen: In plaats van zo bang te zijn om de controle te verliezen, moet je soms gewoon vertrouwen in jezelf en anderen. Alles zal wel op een natuurlijke manier op zijn plaats vallen.

6. Vliegen

Wat het betekent: In staat zijn om te vliegen suggereert dat je jezelf losmaakt van omstandigheden die in het dagelijks leven een last zijn geworden.

Wat je moet doen: Hoewel je dit gevoel van bevrijding gewoon als geluk of toeval kunt ervaren, is het meestal omdat je erin geslaagd bent om een gewichtige beslissing te nemen of uit te stijgen boven de beperkingen van een zware verantwoordelijkheid.

5. Onvoorbereid naar een examen gaan

Wat het betekent: Een examen afleggen weerspiegelt ons oordeel over ons prestatievermogen, dus geeft deze droom aan dat je je eigen prestaties in het wakkere leven kritisch onderzoekt.

Wat je moet doen: In plaats van jezelf onder te dompelen in eindeloos zelfonderzoek, is de echte test van je karakter is in staat zijn om je talenten te accepteren door je kennis en verworvenheden te vieren, in plaats van jezelf voortdurend te beoordelen.

4. Naakt in het openbaar

Wat het betekent: We kiezen onze kleren om een bepaald beeld van onszelf te presenteren aan de mensen om ons heen. Jezelf naakt in het openbaar dromen doet vermoeden dat er sprake is van een situatie in het wakkere leven die een kwetsbaar en blootgesteld gevoel geeft.

Wat je moet doen: Hoewel je bang bent dat het gênant zou kunnen zijn, moet je je durven open te stellen voor anderen, zodat ze je echte talenten kunnen zien.

3. Geen WC vinden

Wat het betekent: Een toilet is wat we gebruiken om netjes te reageren op een van onze meest fundamentele behoeften, dus is er een probleem in het wakkere leven dat je belemmert om je eigen noden uit te drukken.

Wat je moet doen: Besteed meer tijd aan het zoeken naar je eigen noden in plaats van de behoeften van anderen.

2. Uitvallende tanden

Wat het betekent: Je tanden symboliseren hoe zelfverzekerd en krachtig je je voelt, dus is er een bepaalde situatie die je zelfvertrouwen doet afbrokkelen in het echte leven.

Wat je moet doen: In plaats van je machteloos te voelen door die probleemsituatie, probeer je beter kalm te denken over de feiten en die te beschouwen als een uitdaging.

1. Achtervolgd worden

Wat het betekent: Je wilt in het wakkere leven de confrontatie aangaan met een probleem, maar je weet niet hoe.

Wat je moet doen: Zie deze droom als een aanmoediging een bepaalde persoonlijke ambitie na te streven. Hoewel ze eng lijken, vestigen je achtervolgers daadwerkelijk je aandacht op je niet-gerealiseerde talenten in je eigen streven naar een gevoel van vervulling.