Top 10 Valentijn cadeau's van 2015

Top 10 Valentijn cadeau's van 2015

Het is Valentijnsdag, de dag van de liefde. Dat is ook de dag waarop je liefje van je verwacht dat je klaarstaat met een geweldig cadeau. Het zou kunnen dat je je cadeau al gekocht hebt, als dat niet het geval is kan je hier alsnog inspiratie opdoen: hier de top 10 cadeaus voor Valentijn van dit jaar!

Romantische film - The Best of Me

Samen op de bank, met een hapje en een drankje erbij en een romantische film, klinkt dat niet relaxed? Als je besloten hebt om het rustig te houden kan je het hier heel gezellig mee maken. The Best of Me is een melige film over twee jeugdliefdes die elkaar terugvinden. Ideaal om je romantische avond mee af te sluiten.

Ketting van favoriete game

Als je vriend of vriendin een gamefanaat is, is dit het perfecte cadeau. Tegenwoordig kun je steeds meer merchandise verkrijgen van games en daar kan je handig gebruik van maken op Valentijn! Zo zijn er kettingen van The Legend of Zelda of Assassin's Creed en ringen van Pokémon. Deze zijn gemakkelijk te vinden op internet. Het is een persoonlijk cadeau dat ze zeker leuk gaat vinden, maar vergis je niet met zijn of haar favoriete game, want anders kan de dag minder romantisch uitdraaien.

Vier Valentijn met Vijftig Tinten Grijs

De veelbesproken film 'Fifty Shades of Gray' is al op 12 februari in première gegaan. Maar veel vrouwen zouden de film stiekem willen zien. Valentijnsdag is de perfecte dag om deze film met je liefde te gaan bekijken. Twijfel je nog? Bekijk het zo: misschien raakt ze geïnspireerd en dan is die bioscoopuitstap toch de moeite geweest.

iPhone 6

Dit cadeau is voor de lovers onder ons met wat meer geld. De iPhone 6 is een goed idee, want naast het feit dat dit handig is, kun je het compleet aanpassen aan jouw voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld een hoesje erom doen en voor een voorraad selfies zorgen. Dit is het ideale cadeau voor een lange afstandsrelatie, zo belt ze je tenminste nog eens een keer.

Selfie shutter

Ben jij ook zo dol op selfies? Met de selfie shutter wordt selfies maken nog gemakkelijker. Foto's van jullie twee heb je natuurlijk nooit genoeg, maar met de selfie shutter wordt dit nog eenvoudiger. Het ziet er natuurlijk niet mooi uit als de helft van de foto bestaat uit jouw arm. Nu kan je de shutter zowel voor Android als iOS gebruiken.

Nog een game, maar deze kan je samen spelen. Little Big Planet 3 is schattig, en zelfs een non-gamer vriend(in) zal je over kunnen halen om toch te gaan gamen. Bovendien is dit spel ook leuk om samen te spelen, zo kun je Valentijnsdag toch nog gamend doorbrengen.

Game of Thrones seizoensbox

Nog geen tijd gehad om de laatste bloeddorstige scenes te zien van de populaire serie? Game of Thrones is hot en één van de favorieten voor Valentijn. Een seizoensbox van Game of Thrones kan dus altijd. Als je partner het nog niet volgt, dan heb je haar een goede tip gegeven. Zo kun je Valentijnsdag rustig met zijn tweeën op de bank doorbrengen.

Nieuwe Nintendo 3DS

Op vrijdag de dertiende komen de New Nintendo 3DS en de New Nintendo 3DS XL uit. En dat kan voor heel wat pret zorgen. Zou het niet geweldig zijn als jij deze haar de dag erna al cadeau geeft? Verras je verloofde op de dag van de liefde met een onvergetelijk cadeau. Je kunt zelf een hoesje kiezen waardoor je de New Nintendo 3Ds aan kan passen aan jouw voorkeur. Kies hierbij dus een leuk hoesje dat perfect bij Valentijn past.

Vampire Diaries seizoensbox

De combinatie van vampiers en romantiek was niet altijd succesvol, maar dat geldt niet voor deze serie. Vampire Diaries doet het goed bij het vrouwelijke geslacht en dat speelt alleen maar in jouw voordeel. Kijk dus vooral een aflevering, of een heel seizoen, met haar mee.

iTunes kaart

Als je echt niks beters weet te kopen, dan kan je altijd voor de iTunes kaart gaan. Hier ga je voor de veilige oplossing. Een cadeaukaart voor de Apple Store komt altijd van pas en kun je vrijwel altijd cadeau doen. Hier kun je zelf kiezen hoe duur je het maakt.