Tomorrowland DreamVille slaat deze zomer tenten op in Durbuy

Tomorrowland DreamVille slaat deze zomer tenten op in Durbuy

Het idee van Green Fields ontstond na een brainstormsessie tussen Bart Maerten en Marc Coucke, de twee eigenaars van La Petite Merveille en Adventure Valley Durbuy. «Tijdens deze coronacrisis was het voor veel bedrijven even herbronnen, creatief omgaan met de situatie en zoeken naar innovatieve business-opportuniteiten. Plots kwamen we uit bij dit concept en daarmee zijn we naar de organisatoren van DreamVille gestapt», vertelt Marc Coucke.

Foto Belga

Glampinglodges en boomhutten

Het resultaat is een vakantiedorp dat de komende weken wordt opgebouwd op een aanzienlijk deel van de 35ha grote en uitgestrekte Golf de Durbuy. Met uitzicht op de omliggende bossen en in de dromerige sfeer en stijl van de bekende DreamVille-site, zoals die elk jaar op Tomorrowland te vinden is. Gasten kunnen kiezen voor een verblijf in tenten, boomhutten en luxueuze glampinglodges. De site wordt zo ruim opgebouwd dat iedereen zijn eigen, unieke 'bubbel' kan behouden.

Foto Belga

De bedoeling is om de sfeer die in DreamVille hangt naar Durbuy te brengen, zegt Joris Beckers van DreamVille. «Van ochtendlijke yogasessies, over een deugddoende massage tot zalig relaxen aan het zwembad met een cocktail in de hand. DJ sets zoals op Tomorrowland moet je er niet verwachten, maar we pakken er wel uit met een Green Fields Headset Experience, elke gast kan via een Green Fields hoofdtelefoon naar DJ-sets luisteren alsof hij het live beleeft.»

Reserveren kan al voor de maand juli. Voor de maand augustus kan je preregistreren.

Meest gelezen
 1. winniethumb

  Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ bevallen van eerste kindje: «Wij zijn al helemaal verliefd!»

 2. auto verstrooid

  OEPS. Vader vertrekt naar school, maar… vergeet zijn zoontje (video)

 3. Belgaimage-45625614

  Oppermachtige Remco Evenepoel kroont zich tot wereldkampioen: «Wat een renner»

 4. jeshoots-com-PpYOQgsZDM4-unsplash

  Weet jij nog hoe je echt ontspant?

 5. Belgaimage-1105964

  Gijzeling aan de gang in Luik: politie staat in contact met gewapende gijzelnemer