Tom Cruise heeft zijn dochter al jaren niet meer gezien

Sinds de scheiding van Tom Cruise en Katie Holmes in 2012 zou de 'Mission Impossible'-acteur niet meer hebben omgekeken naar dochter Suri. Volgens bronnen laat zijn spirituele overtuiging dit niet toe. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Cruise heeft er bewust voor gekozen om de band met zijn dochter te verbreken omdat zij geen lid van Scientology is. Tom is al tientallen jaren het boegbeeld van de sekte. Ex-vrouw Katie Holmes kreeg destijds het volledige hoederecht toegewezen, maar toch had de acteur recht op tien dagen bezoekrecht per maand. Een privilege waar hij tot op heden geen gebruik van heeft gemaakt. Scientology-leden kijken neer op iedereen die geen lid is en daar hoort zijn dochter dus ook bij.

Negatieve invloed

Familie en vrienden betreuren de breuk, maar zijn ook ergens blij dat hij zijn negatieve invloed niet kan overdragen op haar. Katie Holmes koos er dan weer voor om extra veel aandacht te geven aan haar dochter. En ook in de liefde gaat het haar voor de wind. Sinds enkele jaren heeft ze een relatie met acteur Jamie Foxx. Ook dat was geen makkelijke beslissing, want volgens het scheidingscontract mocht ze vijf jaar lang niemand daten. Cruise daarentegen steekt veel energie in flirts en daar lijkt hij niet mee op te houden. Zo werd hij onlangs nog kussend gespot met Fallout' co-ster, Vanessa Kirby.