Tom Cruise gaat film draaien in de ruimte

Tom Cruise gaat film draaien in de ruimte

De topman van NASA, Jim Bridenstine, maakte het nieuws via Twitter bekend. "We hebben populaire media nodig om een nieuwe generatie ingenieurs en wetenschappers te inspireren om de ambitieuze plannen van NASA werkelijkheid te doen worden", liet hij weten.

NASA is excited to work with @TomCruise on a film aboard the @Space_Station! We need popular media to inspire a new generation of engineers and scientists to make @NASA's ambitious plans a reality. pic.twitter.com/CaPwfXtfUv

— Jim Bridenstine (@JimBridenstine) May 5, 2020

Elon Musk

Deadline Hollywood meldde vorig weekend al dat er geruchten zijn over zo'n film. Nog volgens de site zou ook SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Tesla-topman Elon Musk, betrokken zijn bij de filmplannen. Maar noch SpaceX, noch Musk hebben dat laatste al bevestigd. Musk antwoordde wel op de tweet van Bridenstine. "Dat zou heel leuk moeten zijn", klonk het beknopt.

Should be a lot of fun!

— Elon Musk (@elonmusk) May 5, 2020

Nog volgens Deadline Hollywood zal de ruimtefilm geen nieuw vervolg zijn van de 'Mission Impossible'-reeks. Vanwege het coronavirus werd de productie van de zevende MI-film, die gefilmd werd in Italië, eind februari stilgelegd. De release van die film stond gepland voor juli volgend jaar.

Meest gelezen
 1. Belgaimage-40549806

  Jupiter is maandag voor het eerst in 59 jaar op zijn helderste en dichtste bij de aarde

 2. cameronthumb

  Cameron Vandenbroucke is halverwege haar zwangerschap en deelt foto: «Je ziet nog niets?!»

 3. Back to sport cover 3

  Sporten voor dummies: met deze drie sporten kan je op ieder moment beginnen

 4. Belgaimage-45531693xx

  Indiase vrouw ten onrechte doodverklaard, verkeerd lichaam begraven

 5. Capture d’écran (69)

  650 euro voor een bezemkast? Dat betaal je in New York (video)