Toen waren ze nog met vier: Spice Girls reünie zonder Posh

Toen waren ze nog met vier: Spice Girls reünie zonder Posh

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de Spice Girls een reünie organiseren. Ook in 2007 was er al een tournee en in 2012 traden ze op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen te Londen. Toen waren ze nog met vijf, nu dus met vier.

Posh doet niet mee

De groep kondigde de reünie aan op Twitter. Op de officiële foto's is Victoria Beckham niet te bespeuren, een teleurstelling voor veel fans. Naar verluidt zou de zangeres zich concentreren op haar falende modelijn. Wie er dan wel meedoet? Emma 'Baby Spice' Bunton, Melanie 'Sporty Spice' Chisholm, Geri 'Ginger Spice' Horner en Melanie 'Scary Spice' Brown zullen met z'n vieren op het podium schitteren.

De pittige cijfertjes

Enkele van hun beroemdste hits zijn 'Wannabe' en 'Say You'll Be There'. Met 45 miljoen verkochte albums en 30 miljoen singles worden de Spice Girls algemeen beschouwd als de grootste meidengroep aller tijden. Beckham doet dan wel niet mee aan de tour, ze zal er wel wat aan verdienen. Omdat ze deel uitmaakte van de originele vijf brengt de concertenreeks haar miljoenen op.

De concertreeks zal plaatsvinden in 2019, tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 november. Fans moeten wel naar het Verenigd Koninkrijk om een concertje mee te pikken.