TIPS & TRENDS. HydraFacial, de nieuwe gelaatsverzorging uit Hollywood

Met de vermoeiende feestdagen voor de deur kan je huid wel een oppepper gebruiken. Een gelaatsverzorging bij de schoonheidsspecialist is een zalig cadeau voor jezelf, maar het aanbod is vandaag de dag zo groot, dat eentje kiezen je nog meer stress bezorgt. Ik zal het jou gemakkelijk maken: met een HydraFacial sla je de bal nooit mis.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Verschillende Hollywoodsterren gingen al voor de bijl. Beyoncé, Cardi B, Paris Hilton en P. Diddy hebben hun stralende huid te danken aan een HydraFacial. Maar wat is deze nieuwe schoonheidstrend precies?

Babyvelletje in 30 minuten

In tegenstelling tot veel gelaatsverzorgingen is deze nieuwkomer niet zomaar een wellnessmoment, maar is je huid tot een maand lang helemaal opgeknapt. Voor de HydraFacial lig je slechts een half uur op de verzorgingstafel, waarna je als herboren weer rechtstaat.

De behandeling bestaat uit drie stappen. Eerst en vooral wordt je gelaat schoongemaakt en worden dode huidcellen verwijderd. Daarna zuigt een apparaatje als het ware het vuil uit je poriën, terwijl het tegelijkertijd een voedend serum inbrengt. Geen zorgen, dat verloopt volledig pijnloos. Tenslotte laten peptiden en antioxidanten een gezonde glow achter op je gezicht. Zo straal je nog meer dan de ster op de kerstboom!

Janne Vandevelde