Tips & trends: 3 x verwennerij voor de lente

Tips & trends: 3 x verwennerij voor de lente

Janne Vandevelde

IJsthee

Als thee je doet denken aan een koude winteravond voor het haardvuur, dan heb je het mis. Or Tea?, een bedrijf uit Hong Kong, heeft een ijsblokjescontainer in haar gamma waarmee je klinkende theesmaken als The Playful Pear in no-time omtovert tot een frisse ijsthee. De Natural Tea Blossoms ontvouwen zich dan weer als bloem in je kopje. De kleurrijke popart verpakkingen doen trouwens wonderen voor je  humeur.

or-tea.be

Statement kaars

In de zon is het aangenaam vertoeven, maar wanneer de avond valt, kan je vast wat extra licht en warmte gebruiken. Een mooie, opvallende kaars voor in je woonkamer, tuin of op je balkon is daarom geen overbodige luxe. Deze harige kaarsen met dierenprint doen je dromen van verre reizen en een zwoele zomer.

victoriawithlove.com

Beauty survivalkit

Cosmeticawinkel Di brengt na de wintereditie een survivalkit voor de lente uit. De DiBox bevat vijftien must haves, zoals een scheermesje in zeemeermineditie, droogshampoo en zelfs natuurlijk glijmiddel. In totaal zijn de producten bijna 130 euro waard, maar voor één box betaal je slechts 49,99 euro.

di.be