Tips & trends: 3 x lentegeuren

Tips & trends: 3 x lentegeuren

Bohemian Romance

Met dit eau de toilette van Betty Barclay ga je een romantische lente en zomer tegemoet. De geur van mandarijn, peer, meiklokjes en jasmijn ontvoert je naar een afgelegen bloemenveld in de ochtendzon. Je krijgt plots zin om blootsvoets in een wit gewaad rond te huppelen. Een heerlijk gevoel!

50 ml – 32,50 euro

White Musk Flora

The Body Shop lanceert morgen een bloemige variant van haar klassieke witte musk-geur. Dit eau de toilette bevat ook bergamot, roze peper, pioenroos en lelietje-van-dalen. Op en top lente! The Body Shop gebruikt trouwens biologische alcohol van suikerriet voor al haar parfums. Geen nood aan een nieuw parfum? White Musk Flora vind je ook als douchegel en bodylotion.

60 ml – 31 euro

Aqua Kenzo

Met dit nieuwe parfum van Kenzo heb je het gevoel dat je al aan het zwembad ligt te zonnebaden. De flacons zitten in een handig, zomers zakje met trendy neonaccenten. Je hebt een parfum voor mannen en voor vrouwen. Aqua Kenzo pour femme is een cocktail van mandarijn, zwarte bessen en sensuele magnolia. De mannen worden verwend met een frisse houtgeur met roze bessen en hazelnootblad.

50 ml – 61,50 euro

Janne Vandevelde