TikTokster (56) haalt uit naar critici die vinden dat ze "te oud is om zich als tiener te kleden" (video)

Een Amerikaanse vrouw heeft in een video gereageerd op mensen die vinden dat ze zich moet kleden naar haar leeftijd. “Draag wat je wil, ook al hebben mensen daar commentaar op”, klinkt het.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Lonni Pike telt 56 lentes en houdt ervan om zich te kleden zoals tieners. Ze heeft op TikTok meer dan 400.000 volgers en pakt maar al te graag uit met haar atypische kledingstijl. Haar fans prijzen haar daarvoor, al kreeg ze onlangs van iemand te horen dat ze “te oud is om zich als tiener te kleden”.

Compliment

Pike maakte naar aanleiding van die kritiek een nieuwe video waarin ze Dr. Martens met Hello Kitty, een hippe jeansbroek en een al even trendy T-shirt draagt. “Draag wat je wil. Uit jezelf, ook al vinden mensen dat je op een tiener lijkt. Wat maakt het uit? Ik beschouw dat als een compliment”, zegt ze.

Enthousiaste reacties

De video werd maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken en lokte heel wat positieve reacties uit. “Ik wil haar zijn als ik ouder ben”, “Groot gelijk! Ik heb paars haar, en dan? Ik word 69 volgende maand” en “Ik ben 43 jaar en ik kleed me nog steeds zoals in het middelbaar”, klinkt het onder meer.