Tiener vraagt broek aan onbekende zodat hij kan afstuderen

Tiener vraagt broek aan onbekende zodat hij kan afstuderen

Leroy Solis Jr daagde tijdens zijn diploma-uitreiking op in de verkeerde broek. Niet lang voordat hij trots op het podium kon verschijnen, zei zijn titularis dat hij zijn diploma niet kon ontvangen in jeans en zonder das. De jongeman ging onmiddellijk over tot actie en vroeg aan een onbekende man van ongeveer zijn lengte of hij zijn broek mocht lenen.

Goede reden

De man zei vreemd genoeg meteen ja. Na zich snel omgekleed te hebben in de wagen kon hij ook nog een das op de kop tikken voor 10 dollar (ongeveer 9 euro) in een nabijgelegen winkel.

Solis Jr had een goede reden om zich niet te houden aan de dresscode die voorgeschreven werd door de school. Hij wou niet dat zijn alleenstaande vader een volledig nieuwe outfit voor hem moest kopen.

'Je bent zo hard bedankt'

Zijn zus deelde het verhaal op Facebook in de hoop om de weldoener te kunnen vinden die haar broer hielp. "Aan de man die zijn broek aan mijn broer heeft gegeven, zodat hij kon afstuderen. Je bent zo hard bedankt", schreef ze op haar account. Al snel ging het verhaal viraal en werd het meer dan 1.000 keer gedeeld.