Tielemans (Leicester City) en Meunier (PSG) spelen eerste oefenduels

Tielemans (Leicester City) en Meunier (PSG) spelen eerste oefenduels

Youri Tielemans en Thomas Meunier hebben gisteravond hun eerste oefenwedstrijden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen afgewerkt. Tielemans won met Leicester City, dat hem in het tussenseizoen definitief overnam van Monaco, met 0-1 van vierdeklasser Scunthorpe United. Meunier en PSG hadden geen enkele moeite met de Duitse tweedeklasser Dynamo Dresden (1-6). Tielemans stond bij Leicester de eerste helft tussen de lijnen en zag die andere nieuwe aanwinst, Ayoze Perez, tien minuten voor rust de enige treffer van de partij maken.

Meunier werd bij PSG op het uur naar de kant gehaald op bezoek bij Dynamo Dresden. Op dat moment stond het al 0-5 na treffers van Mbappé (2x), Draxler en youngsters Zagre en Postolachi. Het werd uiteindelijk nog 1-6. De Braziliaanse superster Neymar, die maandag laattijdig de trainingen hervatte bij de Parijzenaars, deed nog niet mee.

Denis Odoi ten slotte speelde de hele wedstrijd bij Fulham dat in Albufeira met 1-0 verloor van FC Porto. Odoi en Fulham degradeerden het voorbije seizoen naar de Engelse tweede klasse.

bron: Belga