Tickets voor festivals in Werchter worden niet terugbetaald

Tickets voor festivals in Werchter worden niet terugbetaald

De coronacrisis trok een streep door de drie geplande evenementen in het Festivalpark in Rotselaar: Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique. De organisatoren beslisten om de al verkochte tickets niet terug te betalen en te vervangen door tegoedbonnen. "Alle mensen die een ticket kochten, ontvangen daarover een mail", zegt woordvoerster Nele Bigaré.

Ook voor drank- en eetbonnen

Live Nation sloot een akkoord met Ticketmaster, dat de verkoop van de tickets regelt. Het krediet kan gebruikt worden voor alle festivals in Werchter in 2021 en 2022. Het volledige bedrag wordt omgezet in een waardebon. Dat krediet wordt beschikbaar vanaf 15 september, via de website van Ticketmaster. De regeling geldt ook voor andere festivalproducten zoals eet- en drankbonnen. Festivalgangers met een ticket krijgen toegang tot een exclusieve voorverkoop voor de festivals van volgend jaar.

De regeling kreeg het fiat van minister van Werk, Economie en Consumenten Nathalie Muylle (CD&V).

Alle info over de ticketregeling voor Werchter staat op de websites van de festivals: www.rockwerchter.be, www.werchterboutique.be en www.twclassic.be