Testrit met Mercedes eindigt na zes seconden ondersteboven

Testrit met Mercedes eindigt na zes seconden ondersteboven

Vergissen is menselijk en wanneer ik elke ochtend opnieuw zout in mijn koffie giet, besef ik dat zelfs ik ook maar een mens ben. Toch blijven sommige stommiteiten net iets langer nazinderen dan andere. Zoals het debacle van een Amerikaanse vrouw en een spiksplinternieuwe Mercedes SUV.

De vrouw uit het Amerikaanse Ballston was op zoek naar een nieuw voertuig en had met de Mercedes-garage afgesproken om een klein ritje te maken met hun nieuwe terreinwagen. De uitstap was echter van heel korte duur, omdat de automobiliste zich vergiste tussen het pedaal om te remmen en gas te geven. De auto reed dan ook meteen vier geparkeerde voertuigen aan en belandde ondersteboven op de parking.

Op het moment van de tuimeling zaten er vier mensen in de auto. Ze geraakten allemaal op eigen houtje uit het verhakkelde voertuig, maar een medewerker van de garage werd met een pijnlijke rug naar het ziekenhuis afgevoerd.

PHOTOS: Woman flips Mercedes SUV just seconds into a test drive in Ballston https://t.co/3fj4gz8jXs pic.twitter.com/M5Q2UZCnP1

— Arlington News (@ARLnowDOTcom) August 19, 2016

Foto Pixabay