Terminale tiener tasert politieagent voor bucketlist

Terminale tiener tasert politieagent voor bucketlist

Nadat Alyssa Elkins in een video van haar oom zag hoe zo'n stroomstootgeweer gebruikt werd, wou ze het ooit zelf afvuren. Aan 10TV vertelt ze dat het haar niet eens zo pijnlijk leek. Ze plaatste het op haar bucketlist. De politie van Newark schoot haar te hulp om het verantwoordelijk af te kunnen strepen.

Zo gezegd, zo gedaan. Een team van politiemedewerkers kwam samen zodat Alyssa een taser op maar liefst acht mensen kon uittesten. Eerst aan de beurt was sergeant Doug Bline. "Het is een pijnlijke situatie, maar gegeven haar situatie wou ik het meteen doen. Als het mijn dochter was, zou ik dolgelukkig zijn als iemand dit wilt doen", aldus Bline bij Columbus Dispatch.

Lire aussi

Alyssa schrikte duidelijk even toen ze zag hoeveel pijn ze de man berokende. "Ik doe mensen niet graag pijn. Ik had er geen idee van hoe pijnlijk dit echt zou zijn", reageert de tiener. Maar niet veel later stond haar oom ook klaar voor een shock. "Alles voor mijn nichtje", liet hij weten toen hij terug bij positieven kwam.

Alyssa en haar familie maken er nu werk van om alles van haar bucketlist te kunnen schrappen. Het volgende item, een trip met de familie naar Disney Land, is gelukkig iets minder gewelddadig.