'Temptation'-Yasmine werd mishandeld door haar ex-man: "Ik dacht dat ik zou sterven"

'Temptation'-Yasmine werd mishandeld door haar ex-man: "Ik dacht dat ik zou sterven"

“De voorbije jaren heb ik het niet gemakkelijk gehad”, steekt de 21-jarige ‘Temptation'-verleidster van wal op Instagram. “Op mijn vijftiende werd ik verliefd op een grote narcist die me liet geloven dat ik niets waard was. Hij lachte me uit wanneer ik aan het huilen was over zijn fouten en hij dumpte me uiteindelijk alsof ik een stuk stront was. Ik was ongelukkig, waardoor ik uiteindelijk mezelf begon pijn te doen. Littekens voor het leven”, schrijft ze.

In de jaren nadien kwam de rebel in haar naar boven. “School kon me gestolen worden. Net als mijn familie, en mijzelf. Ik werd uit drie scholen geschopt en begon in nachtclubs te werken”, klinkt het.

Blauwe ogen en gebroken neus

Op haar achttiende leek er licht aan het einde van de tunnel te komen toen ze een man tegenkwam waarmee ze een jaar later trouwde. Maar niet veel later kwam ze opnieuw in een hel terecht. “Ik dacht dat hij de liefde van mijn leven was. Op mijn 19de ben ik met hem getrouwd. En toen begon de ellende. Hij begon me waanzinnig hard te slaan, en dat bleef hij maandenlang doen. Ik moest gaan werken met blauwe ogen, een gebroken neus, ... Uiteindelijk leidde dat tot mijn ontslag. Er waren momenten waarop ik dacht dat ik zou sterven. Ik lag op de grond te trillen en kon amper ademen. Uiteindelijk vond ik de moed om met die persoon uit elkaar te gaan. Nadien was ik maandenlang depressief. Ik had geen geld meer omdat ik mijn job verloren was en ik was ook al mijn vrienden kwijt”, vertelt ze.

Opnieuw gelukkig

Nadien nam de knappe Limburgse brunette deel aan ‘Temptation Island', iets wat haar leven compleet veranderde in de positieve zin. Intussen is ze ook op liefdesgebied eindelijk gelukkig. “Ik voelde me weer goed in mijn vel, ik genoot weer van het leven en besloot om aan mijzelf te gaan werken, voor mijzelf. Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en ben ik uitgegroeid tot een gelukkig iemand. Ik heb fijne mensen in mijn leven, verdien goed mijn brood, barst van het zelfvertrouwen, sta sterk en onafhankelijk in het leven, heb vrede met wat er gebeurd is, zorg ervoor dat niemand met mijn voeten rammelt en blijf gefocust op mijn doelen. Het maakt niet uit waar je momenteel mee worstelt, je moet onthouden dat het zal beteren en dat je daarna sterker dan ooit zal zijn. Geloof in het goede en wees vredevol, maar nog belangrijker: geloof in jezelf. Ieder mens is sterk, het hangt er alleen vanaf hoe dicht je het kwade laat komen”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/B5Gtck1A4HS/

https://www.instagram.com/p/B5D09wpgQbk/