'Temptation'-verleidster Zwanetta samen met omstreden voetballer

Zwanetta Fox, een van de verleidsters in de laatste editie van ‘Temptation Island' heeft de liefde gevonden bij de Nederlandse voetballer Irvingly van Eijma. De man is geen onbesproken blad.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

De 22-jarige brunette uit Apeldoorn draaide Mezdi nog rond haar vinger in ‘Temptation Island 2018', maar volgens TV Familie heeft ze nu een relatie met de Nederlandse tweedeklasse-voetballer Irvingly van Eijma.

Onschuldig

De 24-jarige spits bij BVV Barendrecht kwam in 2016 in opspraak. Hij speelde toen bij de Finse derdeklasser Atlantis FC. De voorzitter van de club verdacht van Eijma en nog enkele Nederlandse spelers toen van matchfixing. Zij ontkenden de aantijgingen echter en verlieten de club. In december van dat jaar bleek uit onderzoek dat de spelers inderdaad onschuldig waren.

Op de vuist

Zwanetta staat volgende week overigens in de boksring. Net als Niels en Alex uit ‘Temptation Island' neemt ook zij deel aan ‘Boxing Influencers', dat in Nederland plaatsvindt op 15 februari.

Daarin neemt ze het op tegen YouTube-ster Ouassima. Zwanetta's fans zijn er niet echt gerust in. “Nee joh, niet doen”, en “Ik weet dat je het kan, maar laat toch niet op je mooie snoetje kloppen”, klinkt het onder meer.