'Temptation'-verleidster reageert boos na veroordeling: "Fuck media"

'Temptation'-verleidster reageert boos na veroordeling: "Fuck media"

Gisteren raakte bekend dat Yana Daems veroordeeld werd tot een werkstraf van vijftig uur voor een handtasdiefstal in Oostende. De feiten dateren van 29 december 2016, toen de 24-jarige nagelstyliste uit Oostende iets ging drinken met een vriendin in café The Bridge. Daar kwam ze een kennis van vroeger tegen. Toen die vrouw huiswaarts keerde, vergat ze haar handtas. Yana nam de zwarte handtas nadien mee, dumpte de inhoud op de grond en gooide de tas weg.

Spijt

Volgens haar advocaat had Yana nog een eitje te pellen met de vrouw in kwestie. “Enkele jaren geleden plaatste zij een foto van mijn cliënte op de prostitutiewebsite Redlights.be. En dat was mijn cliënte niet vergeten. Maar een diefstal in de juridische zin van het woord was dit niet. Het bedrieglijk opzet ontbrak”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Daems betuigde haar spijt in de rechtbank van Brugge: “Het was zeker niet oké van mij om dat te doen. Ik had die tas gewoon terug naar binnen moeten brengen zodra ik doorhad dat ze niet van mijn vriendin was. Het spijt met echt”, aldus Daems. De rechter achtte haar toch schuldig en legde haar vijftig uur werkstraf op, een minder zware straf dan de 4 maanden celstraf en een boete van 600 euro die ze enkele maanden geleden kreeg voor dezelfde feiten.

Bullshit

Op Instagram reageerde ze verbolgen op de media, die het nieuws uitvoerig brachten. “Ik hoop dat jullie ooit stikken in de bullshit die jullie vertellen”, schrijft ze bij een zwart-witte foto van de knappe blondine, aangevuld met hashtags die duidelijk maken dat ze naar eigen zeggen niets te verbergen heeft en dat ze recht in haar schoenen staat. Ook de hashtag #fuckmedia spreekt boekdelen. Eerder deed ze soortgelijke uitspraken op Instagram. “Weer drama rond mij willen maken, i.p.v. de mensen met rust te laten”, reageerde ze in juni.

Yana nam deel als verleidster in de meest recente editie van ‘Temptation Island'. De wulpse blondine met ‘670 cc aan humor' verliet het Thaise eiland vroegtijdig omdat ze zich er niet amuseerde. “Ik verveelde mij daar echt. Het was totaal mijn ding niet. Ik vroeg mij echt af: ‘What the f*ck am I doing here!' Echt”, klonk het toen.

https://www.instagram.com/p/Bqcw8IcBUDx/