'Temptation'-verleidster Eline over Amber: "Ze was Arda's 10.000ste keuze"

'Temptation'-verleidster Eline over Amber: "Ze was Arda's 10.000ste keuze"

In de meest recente editie van ‘Temptation Island' zagen we hoe Arda zijn (voormalige) vriendin Elke bedroog met de Nederlandse verleidster Eline (24). Intussen is de 26-jarige Limburger samen met verleidster Amber (22) en verwachten ze zelfs een kindje.

Boze Amber

Volgens Eline was Amber tijdens de laatste avond op het eiland zo gefrustreerd dat ze alles kort en klein sloeg. “We hadden wat gezeik met elkaar achter de schermen. Er werd geroddeld over Amber, dat zij ‘fake' zou zijn en ‘alles voor de show deed'. En toen ging zij ervan uit dat ík dat had gezegd, maar ik was het helemaal niet! Dat was de avond dat iedereen Arda een lapdance gaf, en zij als enige niet. Tja, Amber was toen zijn 10.000ste keuze. Dat vond ze heel erg. Ze gooide lampen omver en zo”, vertelt ze aan YouTuber Dephlin Jacobs.

Blij voor Amber

Ook voor Eline kwam de zwangerschap van Amber als een totale verrassing. “Er deden al even geruchten de ronde, maar toen dacht ik dat het niet kon omdat het zo snel was. Toen duidelijk werd dat het nieuws klopte, was ik wel in shock. Ik ben blij voor Amber dat ze toch zwanger kon worden. En al was het niet gepland, ze gaan vast hun best doen om goeie ouders te worden”, besluit ze.

https://www.youtube.com/watch?v=gXVfoxi8hSg&t=20m0s