'Temptation'-verleiders over Laura: "Wat scheelt er toch met haar?"

'Temptation'-verleiders over Laura: "Wat scheelt er toch met haar?"

Laura en Roger zijn een mysterie voor de verleid(st)ers. Ze vinden dat ze veel te afstandelijk zijn en vragen zich af waarom ze meedoen aan ‘Temptation Island'.

Teddybeer

Zo ging Laura op speeddate met Gaetan, maar van vonken en vuur was niets te bespeuren. Integendeel. “Wat ik ook vroeg, ze antwoordde altijd met een zo kort mogelijke zin. Ik vraag mij af wat er scheelt met dat meisje. Toen ik haar op dag drie ontbijt bracht, ging ze als een bang kind met haar teddybeer op bed zitten”, vertelt hij in TV Familie.

Weg sfeer

Een gelijkaardig verhaal bij Roger, die zich in het waterpretpark afzonderde, tot grote frustratie van zijn temptation Lizzy. “Hij zegt dat hij soms iets gaat drinken met vriendinnen, maar met zo'n attitude kan ik moeilijk geloven dat hij vriendinnen hééft. Hij kwam naar hier om zich te bewijzen, maar hoe doe je dat als je elk contact probeert te vermijden? Hij toont zich geen man, maar een loser. Hij denkt dat hij het spel snapt, maar zijn gedrag verpest de sfeer. Met zo'n houding was hij beter niet aan ‘Temptation' begonnen”, klinkt het.