'Temptation'-Pommeline onder vuur na 'gevaarlijke' foto: "Heel jammer om te zien"

'Temptation'-Pommeline onder vuur na 'gevaarlijke' foto: "Heel jammer om te zien"

De 26-jarige 'Temptation'-verleidster deelde vanmiddag op Instagram een foto waarop ze poseert op de rand van een perron met haar rug naar de sporen toe. Op een tweede foto staat ze zelfs slechts op één been op de rand. "Don't judge my path if you haven't walked my journey", schreef ze erbij.

Onverantwoord

Enkele volgers reageerden erg verontwaardigd op haar poses. "Heel slim zo dicht bij de sporen. Doe dit nooit na. Het is verboden om op of langs de sporen te lopen. Vorig jaar vielen er vijf doden in die omstandigheden en raakten zeven mensen ernstig gewond", "Ik volg je al even, maar als bestuurder is dit heel jammer om te zien", en "De NMBS voert al twee weken een campagne tegen spoorlopen en dicht bij de sporen staan. Dat dit gevaarlijk is. En wat doe jij dan? Foto's trekken aan de spoorwegen", klinkt het in de reacties.

Verboden

Spoorwegnetbeheerder Infrabel heeft intussen gereageerd op de foto. "Foto's nemen op of vlakbij de sporen is inderdaad levensgevaarlijk en verboden. Wij hebben hierover ondertussen contact opgenomen met Pommeline", klinkt het.

UPDATE: Pommeline heeft intussen de bewuste foto verwijderd van haar Instagram.