'Temptation'-Pommeline krijgt commentaar op haar lippen: "Ik herkende je bijna niet" (foto)

'Temptation'-Pommeline krijgt commentaar op haar lippen: "Ik herkende je bijna niet" (foto)

Enkele jaren geleden liet Pommeline Tillière lip fillers zetten, een cosmetische ingreep waardoor je lippen er voller uitzien. Een van haar volgers stelde haar daar een vraag over. “Vind je je lippen nu niet wat ‘te'? Ik herkende je bijna niet”, klonk het.

De 27-jarige ‘Temptation'-verleidster antwoordde daar eerlijk op. “Zou ik het anders doen? Nee. Ik vind mijn lippen niet ‘te'. En ik vind het mooi, dus als het u niet aanstaat…”, knipoogde ze.

Bilimplantaten afraden

In januari liet de knappe tattoo-artieste haar bilimplantaten weghalen. Ze is nog steeds erg blij dat ze die beslissing genomen heeft. “Ik ben super blij met hoe mijn billen er nu uitzien. Ik had altijd gedacht dat ze zouden hangen nadat ik mijn implantaten er zou laten uithalen, maar nee, ik vind ze zelf veel mooier en ik zou iedereen afraden om implantaten te nemen”, vertelt ze.

Depressief door corona

Pommeline voelt zich overigens goed de laatste tijd, al mag ook voor haar de coronacrisis stilaan tot een einde komen. “Ik ben gelukkig op vlak van thuissituatie, werk, enzovoort. Maar het coronagedoe maakt mij heel depressief als ik eerlijk mag zijn. Maar nu alles terug opengaat, hoop ik dat mijn mood ook beter zal worden”, klinkt het.