'Temptation Island'-Tim gaat relatieadvies geven

Tim 'Timtation' Wauters heeft door zijn avontuur aan Temptation Island al een stevige reputatie uitgebouwd. Wie wil weten wat je wel of beter gezegd niet moet doen in een relatie kan vanavond luisteren naar het relatieadvies van de Oost-Vlaming. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Elke week volgen meer dan 700.000 kijkers de avonturen van Mezdi, Kevin en Tim. Vooral deze laatste kwam de afgelopen weken vaak in de media. Nadat hij eeuwige trouw beloofde aan 'zijn' Deborah werd hij plotseling verliefd op de Nederlandse Cherish en kondigde hij zelfs al trouwplannen aan met de blondine. Benieuwd hoe de playboy die beweerde met meer dan 700 vrouwen het bed te hebben gedeeld, dat voor elkaar kreeg?

Geïnteresseerden kunnen vanavond om 21 uur in de Leuvense Vesalius Aula luisteren  naar het relatieadvies van Tim. Samen met seksuologe Kaat Bollen voorziet hij Leuvenaars van de allerbeste flirtgeheimen.

Workshop 

De workshop wordt georganiseerd door De Vlaamse Technische Kring (VTK), de studentenvereniging van Burgerlijk Ingenieur aan de KU Leuven en verwacht een hoop volk voor het evenement. Naar eigen zeggen willen ze het liefdesleven van studenten naar een hoger niveau tillen dankzij de tips van de Aalsterse playboy.