Temptation Island-sterren duurder dan voorgaande jaren

Temptation Island-deelnemers kunnen sinds kort geboekt worden voor feestjes. Er moet wel flink wat budget tegenover staan, want de prijzen van de sterren zijn gestegen vergeleken met voorgaande jaren.
door
Liza
Leestijd 1 min.

Nu het programma op gang begint te komen en de eerste verhitte situaties zich voordoen, willen steeds meer mensen een glimp van de Temptation-sterren opvangen. Doordat de hele bende aangesloten is bij een managementbureau en het aantal boekingen stijgt, schieten de prijzen per kop de lucht in. Pommeline was bij aanvang van het programma nog te boeken voor een 200-tal euro, dat bedrag is nu gestegen tot 450 euro voor een dik uur in haar gezelschap. Ook voor anderen geldt voortaan die prijs.

Conflicten

Verder kunnen de groepsleden, door onderlinge ruzies en relaties, zelf bepalen met wie ze al dan niet samen willen opduiken. Lize en Ken zouden zo al regelmatig samen gespot zijn en ook Pommeline en Merijn staan erop samen geboekt te worden. Het gerucht gaat de ronde dat beide duo's tegenwoordig als koppel door het leven gaan.

Gepeperd

Vergeleken met vorige jaren doen de Temptation-kandidaten het beter dan hun voorgangers. Zo kreeg Jill vorig jaar ‘maar' 375 euro per verschijning. Andere deelnemers kregen net iets minder, zo'n 350 euro. Jolien was het buitenkansje van de groep met maar 150 euro per vertoning.