Temptation Cherish: "Ik begon Tim een beetje griezelig te vinden"

Temptation Cherish: "Ik begon Tim een beetje griezelig te vinden"

Televisiekijkend Vlaanderen heeft het met open mond zitten aanschouwen. De plotse ommezwaai van Tim, die heel de tijd beweerde dat hij zijn Deborah ten huwelijk zou vragen, maar dan plots toch voor verleidster Cherish bezweek. "Iedereen stond versteld van die plotse ommekeer in zijn gedrag. Ik was vooral verward", vertelt de Nederlandse aan Dag Allemaal. "Was Tim dan wel eerlijk geweest over zijn gevoelens voor Deborah?"

"Ik kreeg het benauwd"

De vraag is natuurlijk of Cherish de gevoelens van de dolverliefde Tim deelde. Ze laat alvast weinig goeds uitschijnen. "Plots klampte Tim zich zo hard aan mij vast, dat ik het een beetje griezelig begon te vinden. Ik kreeg het er zelfs benauwd van. Tegelijk vond ik het zo zielig voor Deborah. En of mijn gevoelens nu oprecht waren of het een spel was, dat zal je later wel ontdekken", blijft ze mysterieus.

Tim is ook niet iemand die de controverse schuwt. In 'Goedele On Top' liet hij weten dat hij al met meer dan 500 meisjes het bed deelde, al gelooft Cherish dat niet helemaal. "Ik denk dat hij er twee nulletjes achter heeft gezet, eerlijk gezegd."