Telenet lanceert "all-in" pakketten voor gezinnen en kmo's

Telenet lanceert "all-in" pakketten voor gezinnen en kmo's

Telenet gaat vanaf 20 juni "all-in" telecompakketten verkopen, op maat van gezinnen en kmo's. Nieuw is dat gezinsleden of werknemers een "pot" mobiele data onder elkaar kunnen verdelen. All-in komt wel met een prijskaartje: vanaf 100 euro per maand voor twee simkaarten. Telenet wil gezinnen en kmo's overtuigen om al hun telecomdiensten in één pakket bij hen af te nemen. Onder de merknaam Wigo lanceert het Mechelse telecombedrijf telkens drie formules voor gezinnen en kleine kmo's. "De consument wordt geconfronteerd met toenemende keuzemogelijkheden en complexiteit, maar mensen zoeken oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Noem het ontzorging", aldus marketingverantwoordelijke Jeroen Bronselaer.

De goedkoopste Wigo-formule voor particulieren kost maandelijks 100 euro en omvat onbeperkt sms'en en bellen (mobiel en vast) in België, digitale tv en vast internet met een datalimiet van 200 GB. Daarnaast is 2 GB mobiele data inbegrepen, die de klant kan verdelen over maximaal twee simkaarten. De duurdere formules (120 en 140 euro) hebben onbeperkt vast internet en meer data voor maximaal 5 sim-kaarten.

Telenet zal Wigo zowel in de eigen winkels als in die van de recentelijk overgenomen mobiele operator BASE verkopen, en zowel Telenet als BASE-klanten krijgen een persoonlijk aanbod. Vreemd overgangseffect: Telenet zal de BASE-klanten die Wigo nemen, overzetten naar het gehuurde Orange-netwerk (ex-Mobistar). Uiteraard is het de bedoeling dat die klanten uiteindelijk terug op het BASE-netwerk terechtkomen. Telenet is zwaar aan het investeren in dat netwerk, maar huurt nog tot eind 2018 toegang tot het Orange-netwerk.

bron: Belga