Tattoeëerder van sterrenmeisje slaat weer toe

Rouslan Toumaniantz, de tattoeëerder die in 2009 ophef veroorzaakte met het 'sterrenmeisje', heeft opnieuw toegeslagen. Een jonge West-Vlaamse wilde twee jaar geleden een kleine feniks op haar gezicht laten zetten, maar ze liet zich naar eigen zeggen een veel grotere tekening aanpraten. "Ik heb al drie lasersessies achter de rug. Die tattoo moet weg", vertelt ze in Het Nieuwsblad.
door
Matthias
Leestijd 1 min.

De feniks bedekt de rechterhelft van haar gezicht. "Ik wilde de tattoo eerst in mijn hals laten zetten", verduidelijkt de 28-jarige Joyce Noppe. "Maar mijn man stelde mijn gezicht voor. Rouslan heeft het ontwerp dan verder uitgetekend, iets groter dan verwacht. Ik was tevreden, tot ik thuiskwam en mijn man zei dat hij de rechterkant van mijn gezicht niet meer wilde zien."

Normaal moest er nog een tweede sessie volgen om de tekening in te kleuren. Enkele maanden later liep haar relatie evenwel spaak en bleef 'het feniksmeisje' alleen achter met een onafgewerkte tattoo. En veel spijt. "Met een bles probeer ik mijn gezicht zo veel mogelijk te bedekken. Als ik uitga, heb ik drie kwartier nodig om de tattoo weg te schminken. Iedereen staart mij na."

(foto Facebook/ J. Noppe)