Taiwanees hotel biedt Batman-kamer aan

Taiwanees hotel biedt Batman-kamer aan

Tegenwoordig kan je al in verschillende thema-hotelkamers overnachten, zo ook in 'The Eden Motel' in Taiwan. Het hotel trakteert zijn gasten al langer met hotelkamers gebaseerd op films. Zo zijn er kamers gebaseerd op The Mummy en Sherlock Holmes. Maar de populairste hotelkamer is gedecoreerd zoals de Batcave uit de films over de fictieve vleermuisheld Batman.

De gasten voelen zich bijna echte bewoners van de Amerikaanse stad Gotham City. Voor een prijs van 40 pond (55 euro) kan je de kamer boeken voor drie uur. Het bed, het bad maar ook de televisie zijn allemaal in het thema van de superheldenfilm. Zelfs een kleinere versie van de Batmobile staat als zitplaats voor de spiegel.

Op de website van het hotel reageerden al verschillende Batman-fans. Het hotel zou volgens hen thema's van verschillende films in één kamer hebben samengevoegd. Terwijl verschillende elementen uit de film uit 1989 komen met Michael Keaton als Batman, komen andere elementen uit de Dark Night trilogie met Christian Bale in de hoofdrol.

De gasten van het Taiwanese hotel hebben ook keuze uit andere speciale slaapplekken.

Voor de echte durvers is er een kamer ontworpen in de stijl van de beruchte gevangenis Alcatraz.

 En een kamer speciaal  voor de fans van de film The Mummy met Brendan Fraser in de hoofdrol.