Studente klaagt over te luide seks en krijgt hilarisch antwoord van buren

Jenna Levine (19), een studente aan de Syracuse University in New York, schoof een briefje onder de deur van haar passionele maar iets te luidruchtige buren. 
door
Ruth
Leestijd 1 min.

"Hallo buur, probeer alsjeblieft wat stiller seks te hebben. Sommigen onder ons proberen een dutje te doen en willen niet herinnerd worden aan hoe alleen ze zijn... Bedrijf zoveel de liefde als jullie willen. Maar alsjeblieft, wees nasty op een lager volume. Dank je!"

Algauw kreeg ze een antwoord.

Twitter / Jenna Levine

"Liefste buur, het spijt me zo. Ik besefte niet hoe luid ik was, en ja, soms is luide seks heet, maar ten koste van jou, waarvoor ik me oprecht verontschuldig. Het spijt me zo, ik hoop dat dit niet te vaak is gebeurd, en heel erg bedankt voor het ongelooflijke en hilarische kaartje. Ik zal proberen om het nasty te maken op een beduidend lager niveau. En maak je geen zorgen, je zal niet eeuwig alleen zijn. De juiste persoon zal verschijnen als de tijd rijp is. Ik ben achttien jaar single geweest. Haha. Nog eens sorry, kamer 338."

Op het bewuste kaartje staan drie bananen afgebeeld. Een chocoladereep kreeg Jenna er gratis bij. Hopelijk is dit het begin van een mooie vriendschap.

Jenna deelde haar avontuur op Twitter, waar het meer dan 116.000 likes haalde en 47.000 keer gedeeld werd.

— Jenna Levine (@JennaFrmDaBl0ck) October 31, 2016