Strategisch soldenshoppen? Zo pak je het aan

Strategisch soldenshoppen? Zo pak je het aan

Kijken en vergelijken

Online shoppen vormt een risico tijdens de soldenperiode. Wie zichzelf regelmatig dikker of dunner inschat, riskeert met een miskoop te blijven zitten. De retourvoorwaarden voor soldenkoopjes zijn immers zeer strikt. Onze ultieme tip? Ga shoppen in de fysieke winkels, verzeker jezelf van de juiste maat en vergelijk dan de prijzen in de winkel met die op de site. Zo ben je zeker dat je geen euro te veel betaalt.

Zoek extra kortingscodes

Tijdens de solden liggen de prijzen natuurlijk lager, maar dat betekent niet dat je zomaar genoegen moet nemen met de aangeboden kortingen. Voor websites als Zalando, of zelfs bol.com, vind je online gemakkelijk kortingscodes die je kan gebruiken om nog 10 of 20 % van de prijs af te doen. Ben je van plan om bij een iets kleinere keten verschillende aankopen te doen? Contacteer ze dan zeker via mail met de vraag of je eventueel een kortingscode kan krijgen. Alle beetjes helpen!

Plan je shoppinguitje zorgvuldig

Wie een dagje gaat soldenshoppen, plant deze dag best zorgvuldig. Bekijk vooraf al in je kleerkast wat je echt nodig hebt en beperk je shoppingezelschap tot maximaal één vriend of vriendin. Bespreek vooraf welke winkels jullie zeker willen bezoeken en vergeet vooral niet om 's middags gezellig te gaan lunchen samen.