'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham

'Strangers Things'-actrice is samen met zoon van David Beckham

Millie Bobby Brown en Romeo Beckham zijn officieel een koppel. De geruchten over de twee deden al een tijdje de ronde, maar de relatie is nu ook bevestigd door de entourage van Romeo. Het is de eerste keer dat de zoon van David Beckham dat doet. Romeo en Millie leerden elkaar kennen in 2016 op een gala van Unicef waar ze samen een award uitreikten. Hun passage op het podium verliep toen heel gezellig. Romeo is 16 jaar oud, Millie is een jaar jonger.

(lees verder onder de foto)

Romeo Beckham, links van zijn vader David. AFP / G. Kirk

"Victoria is dol op Millie"

"Hun relatie is nog pril", vertelt een insider aan The Sun. "Maar ze zijn een tof koppel. En Victoria is dol op Millie." Victoria is de moeder van Romeo en natuurlijk een ex-lid van The Spice Girls. Millie is nog niet zo lang weer single. Tot juli had ze een relatie met de Amerikaanse zanger Jacob Sartorius (15), maar in een emotionele open brief legde ze toen uit dat het gedaan was.

De interesse van de actrice uit de bekende Netflix-reeks is niet nieuw. Toen ze in een interview de vraag kreeg voorgeschoteld wat er met haar personage Eleven gaat gebeuren in 'Stranger Things', zei ze: "Ik weet het niet. Ik hoop iets met Romeo Beckham."