'Stranger Things'-ster is het nieuwe gezicht van Saint-Laurent

'Stranger Things'-ster is het nieuwe gezicht van Saint-Laurent

Millie Bobby Brown is niet de enige 'Stranger Things'-kindster die tegenwoordig hoge toppen scheert. Finn Wolfhard, die Mike Wheeler vertolkt in de Netflix-serie, is het nieuwe gezicht geworden van Saint Laurent. Het modehuis pakte uit met het nieuws op hun Instagrampagina. De 16-jarige Canadees mag zich zo collega noemen van onder meer acteur Keanu Reeves, die ook te zien is in de campagne voor de herfst-wintercollectie van dit jaar.

(Lees verder onder de foto.)

 

View this post on Instagram

 

FINN WOLFHARD – FALL WINTER 19 #YSL24 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Bob Dylan

Saint Laurent filmde ook een video met Wolfhard waarin de acteur sterk lijkt op een jonge Bob Dylan. De Britse fotograaf David Sims nam de regie van het filmpje voor zijn rekening. In de clip zit Wolfhard strak in het pak. Onder zijn blazer met een dubbele rij knopen, draagt de kindster een hemd met stippen en een dunne das. Zijn weelderige dos donkere krullen en vintage zonnebril maken de look helemaal af.

(Lees verder onder het filmpje.)

https://youtu.be/o6D8Mznb7VI

'It'

Wie de acteur opnieuw aan het werk wil zien in 'Stranger Things' zal nog even geduld moeten hebben. Op 4 juli verschijnt het langverwachte derde seizoen van de populaire serie op Netflix. In de tussentijd kan je natuurlijk de vorige seizoenen nog eens bingewatchen of de film 'It' herbekijken. Daarin speelt Wolfhard de rol van Richie Tozier, een van de kinderen die de strijd aangaan met de moordlustige clown Pennywise. De prent is gebaseerd op de gelijknamige roman van van de Amerikaanse horrorschrijver Stephen King.