Stoere vader gaat winkelen met pop en verovert het internet

Stoere vader gaat winkelen met pop en verovert het internet

Keenan Watkins is de trotse vader van de meisjes Ash en Aayla, die respectievelijk negen en tien jaar oud zijn. De man bracht een bezoek aan een supermarkt met een pop in een winkelwagentje, en dat riep heel wat vragen op bij het personeel. Sadie Collins, een van de medewerkers, trok haar stoute schoenen aan en vroeg de man wat hem bezielde.

"Ik kon mijn ogen en oren niet geloven"

"Toen ik aan hem vroeg waarom hij een pop bij zich had, legde Watkins me uit dat de pop Davey heet en van zijn dochter is. Het meisje had gevraagd om kleren te kopen voor Davey en de man wou zich aan zijn belofte houden. Uiteindelijk kocht hij twee onesies en reed hij door naar Walmart voor sokken", schrijft Collins op Facebook. "Ik kon mijn ogen en oren niet geloven. Deze man heeft zijn trots ingeslikt om zijn dochter gelukkig te maken. Als dat geen liefde is, weet ik het ook niet meer."

Bescheiden reactie

De post van Collins ging in een mum van tijd viraal, en ook Watkins zag het bericht passeren. Op de Facebookpagina Love What Matters besloot hij zijn verhaal te delen. "Aayla vroeg me terloops of ik een volledige dag op haar pop wou passen en hem overal mee naartoe zou nemen. Toen ze die vraag stelde, was ik druk bezig met koken, om maar te zeggen dat ik nogal afwezig 'ja' antwoordde. Achteraf was mijn dochter zo enthousiast, dat ik niet durfde terugkrabbelen. Ik lieg nooit en wil mijn kinderen niet teleurstellen."

Toch blijft de Amerikaan heel bescheiden onder alle aandacht die hij krijgt. "Ik ben gewoon een vader die zijn kroost ontzettend graag ziet. Ik zou alles voor hen doen, ook al is het dan enorm beschamend." Het is geen verrasing dat zijn reactie massaal gedeeld en geliket werd: zo'n 11.000 en  46.000 keer om precies te zijn.