Stijlvol aan de start: goed gepakt en gezakt naar school

Stijlvol aan de start: goed gepakt en gezakt naar school

Veiligheid voorop

De nieuwe rugzakkenlijn van het oerdegelijke, Belgisch merk Kipling combineert het beste van twee werelden: veiligheid en esthetiek. De rugzakken zijn afgewerkt met reflecterende details, zodat je kroost altijd en overal zichtbaar is.

Kipling, 129 euro 

Kattige kleuter

Je allerkleinste stijlvol naar school sturen? Het kan perfect met dit olijke kleuterboekentasje van het Franse designlabel Caramel & Cie.

Caramel & Cie, 71 euro

Een vliegende start

Deze boekentas is de iets stoerdere kinderen op het lijf geschreven. Vooraan kan je gemakkelijk een drinkbus en een broodtrommel kwijt, in het hoofdvak is er plaats voor andere spullen. Handig!

A lovely Company, 75 euro

Stoere strip

Is je kroost verslingerd aan strips? Dan is deze boekentas wellicht een schot in de roos. Een ander voordeel? De zwartwitprint past werkelijk overal bij.

O'Neill, 39,99 euro

Jeansparty

Wie op zoek is naar een tas die de tand des tijds moet doorstaan heeft bij deze z'n ultieme boekentas gevonden. Jeans is never out of style.

Herschel Supply, 98 euro

La vie en jaune

Opvallen is geen zonde. Daar is deze mosterdgele rugzak het beste bewijs van. En zo is je zoon- of dochter ook een pak gemakkelijker te herkennen op de speelplaats. Iets met één klap, en twee vliegen.

Fjallraven, 67 euro

Een slimme vos…

Tot en met het twaalfde levensjaar kom je ongegeneerd weg met eender welke dierenprint. Daarna wordt dat een pak moeilijker. Tenzij je kinderen hebt en hen dit schattige boekentasje meegeeft.

Ferdi Fox van Affenzahn, 49,50 euro