Stand-upcomedian aangevallen door verontwaardigde toeschouwer tijdens show (video)

Een Australische komiek heeft het tijdens zijn liveshow aan de stok gekregen met een van zijn toeschouwers. Dat ging zo ver dat de toeschouwer hem een mep verkocht. De man werd uiteindelijk uit de zaal gezet.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Stand-upcomedian Alex Williamson (32) hield onlangs een liveshow in Rockhampton, een stad in Queensland. Een van de toeschouwers raakte echter geïrriteerd tijdens de show en begon hem te onderbreken en te beledigen. Williamson trok zich aanvankelijk niets aan van zijn gedrag, maar gooide uiteindelijk toch een pint bier naar de man.

Slag op hoofd

Die werd woest en stormde het podium op. Williamson probeerde hem de microfoon te geven, maar de toeschouwer haalde plots uit en bokste Williamson op het hoofd. Het veiligheidspersoneel greep meteen in een gooide de man buiten.

Steun van volgers

Williamson deelde de straffe beelden op Instagram, waar ze meer dan 300.000 keer bekeken werden. Hij kreeg heel wat steun van zijn volgers. “Gaat naar een comedyshow en verdraagt geen humor”, “Goed dat alles oké met je is. Wat een ajuin”, en “Stel je voor dat je betaalt voor een ticket en dan zo'n hatelijk gedrag vertoont”, klinkt het onder meer in de reacties.